Opačně světélkující

.. tak nějak by se dalo vysvětlit „to moje“ slovíčko. Dostal jsem se k němu dlouhou a trnitou cestou, teď tedy trochu retrospektivně.
Dovolím si volně parafrázovat jednu větičku – „Ženy chtějí být oblíbené , muži chtějí být originální“. Moje snaha o originalitu v počítačovém světě začala přezdívkou Jerry. Kreslený hrdina, který mi vydržel dodnes. Jerry je ale normální křestní jméno, proto přišel na řadu vykřičník a Jerry!. Internet a další osoby skryté za stejnou přezdívkou mě zaskočily, další změna ale již nepřišla, už jsem si na tuhle identitu zvykl.
Narazil jsem na internetu na jednu zábavu – tzv. google whacking (http://www.googlewhack.com). Cílem je najít právě dvě slova, kdy při zadání do vyhledávače Google naleznete právě jednu jedinou stránku. Pár takových sousloví jsem si prohlédl a vymyslel si své vlastní slovo. Slovo které neexistuje. Originální.

Přidat komentář

0 Komentáře.

Přidat komentář


Upozornění - Můžete použít tytoHTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*