Oslava a bagr

Včera jsem se zúčastnil jedné menší soukromé oslavy, z které jsem si přinesl mnoho zajímavých zážitků.

Začnu něčím šokujícím – oslava byla ve stylu jungle (Kdo mě aspoň trochu zná, ví, co to znamená. Pro něj tedy: Ano, věděl jsem o tom dopředu a ano, šel jsem dobrovolně).

První osoba si získala mou pozornost díky svým neotřelým postupům při fotografování. Rozhodl se totiž dosáhnout plameného efektu v popředí fotografie, což hbitě zrealizoval pomocí zapalovače. Nadějného fotografa zastavili až kamarádi s připomínkou, že mu začíná divně smrdět objektiv.

Druhá osoba mě zaujala, protože dělala to, co dívky zásadně popírají, že by vůbec mohly dělat. Teda děvčata, že takhle dokáže střízlivá slečna obtěžovat (až zneužívat) ožralého mladíka, to jsem netušil.

Třetí osoba mě zaujala protože šla ven. Přidal jsem se, následoval jí a splnil si svůj sen. Šel jsem nakládat bagrem štěrk do sypače silnic! Ne že bych uměl bagr řídit, tiše jsem seděl v koutku kabiny a pozoroval, od infantilního výskání mě příliš reality nedělilo… Jednoznačně nejlepší část večera.

Na takové narozeninové oslavě se tedy může přihodit cokoliv – od setkání sousedů po patnácti letech, až po jízdu bagrem.

Přidat komentář

1 Komentáře.

Přidat komentář


Upozornění - Můžete použít tytoHTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*