Speed up!

aneb Kapitola z nevšedních hospodských zážitků aneb Jak vede alkohol k střízlivosti.

Včera (a potažmo i dnes) jsem zažil jeden ze svých nejzajímavějších hospodských zážitků.  Jak už to tak v pátek bývá, šlo se posedět do hospůdky a pokecat. Chybou v plánování přepravy jsem se již nevešel do auta a tak jsem musel absolvovat cestu autobusem. A protože autobus nejezdí zrovna ideálně, dorazil jsem na místo určení o nějakou tu chvilku dřív. Jak zabít zbývající čas? Procházka nebyla ze zdravotních důvodů zrovna nejlepší řešení, sedět v té špeluňce sám mě také příliš nelákalo. Tak jsem vyrazil na objevnou plavbu.

Zakotvil jsem v baru kousek vedle a dal se do prohlížení zajímavých alkoholických nápojů. Vybral jsem si Godet Pearadise – úžasný cognac s hruškami a bylinkami. Skutečně jsem si vychutnal každou kapku. A tím to začalo.

Přišla hodina H a já jsem se přesunul do hospody. Jenže co teď? Právě jsem vypil jeden z nejlepších short drinků svého života a zabiju to pivem? Tak to ne. Po krátké peripetii jsem se vrhl na Kofolu. A druhou. Třetí. Když jsem v hospodě, tak prostě chlastám, nehledě na to co, roli hraje objem, prostě to tak je. Zhruba u 8 kofoly to přišlo. Viděli jste animovaný film „Za plotem“ s hyperaktivní veverkou? Nebo díl Futuramy, kde Fry vypil sto šálků kávy? Tak nějak jsem vypadal. Přestože jsem byl vzhůru přez 20 hodin, byl jsem jak motorová myš. Další Kofoly ten stav jen podpořili, v tu chvíli bych vydržel dělat cokoliv…

Teď sedím u počítače a konečně mi přestávají těkat oči sem a tam, pomalu mě přechází chuť běhat do kolečka kolem baráku a skákat. Příště budu buď jen v baru, nebo jen v hospodě. Míchat by se to nemělo, jinak skončím zase přehnaně čilý.

Přidat komentář

0 Komentáře.

Přidat komentář


Upozornění - Můžete použít tytoHTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*