15ka

Chováš se jak nějaká blbá patnáctka? Hurááá!

Vím o sobě, že se mi líbí dravé holky. Svým způsobem musí být drzá. Né drzá, chytrá. Né chytrá, citlivá. Né citlivá, sebevědomá. Né sebevědomá, zkušená.

Zkušená.
Silná.
Pořádná.
Slabá.
Vášnivá.
Přitažlivá.

a těch vlastností by bylo asi víc.

Nepřipsal jsem „tak trochu šílená“ a „naivní“. Řekněme tomu plná energie. To je ono! Určitá rozvenost, prostě to, čemu se dá říct „blbá 15-ka“. V tu chvíli jsem ztracen.

Ale nejsem zdaleka sám, spíš naopak. Pokud se dokáže i dospělá žena začervenat, zakoktat; manažerka společnosti, žena v domácnosti s třemi dětmi, wrestlingová zápasnice; úžasný. Prostě fenomenální.

Stárnu. Né nějak výrazně, co to je, deset let? Ale za tu dobu jsem měl možnost vidět některé patnáctky, seznámit se a další roky se s nimi vídat. A viděl jsem-vidím-je růst. A vidím, jak tu svojí energii ztrácí, schovávají. Blbý puťky. Krize středního věku ve 23 letech? Není problém. Žijeme rychle. Ztrácíme rychle.

Jsem strašně rád, že vím, kde najít ty, které nezapomněly, jaké to je, být tou „blbou patnáctkou“. Že mají stejně optimismu. Že se dokáží chichotat. Navíc že dokáží být dospělé. Že jsou samy sebou a neschovávají se. Holky, držím vám palce!

Přidat komentář

0 Komentáře.

Přidat komentář


Upozornění - Můžete použít tytoHTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*