Cleopatra 2525

Pracujete jako exotická tanečnice, chcete někak vylepšit své tělo a tak si zajdete na plastickou operaci poprsí. A ejhle, vzbudíte se o 500 let v budoucnosti.

Takhle nějak začíná děj seriálu Cleopatra 2525. Často koukám na televizní seriály, obzvláště ty sci-fi, a dohaduju se s pár lidma co, kde a jak se v nich stalo. No a jednou mi kamarád napsal, že našel dobrej seriál, ať se na něj kouknu. A tak jsem poprvé viděl Cleo2525.

To, co je obsahem … vlastně obsahem … jak bych to řekl … cílem je zachránit lidstvo (jak nečekané). To samozřejmě musí udělat tři sexy hrdinky v sexy kostýmech, v sexy zpomalených záběrech.

Hrozný příběh, hrozné efekty, hrozně debilní. Ale co, mrkněte se sami na úvodní znělku. Protože (a teď si zpívejte): [In d jír tventy fájv tventy fájv, dér ár wimin wit d wil t srvájv]… ještě teď, když si na to vzpomínám, tak nevím, jestli se mám smát, nebo si vydloubnout oči plastovou lžičkou.

Přidat komentář

0 Komentáře.

Přidat komentář


Upozornění - Můžete použít tytoHTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*