Jerryho svět

Vítejte v mém světě!
Dovolte mi uvést vás do mého světa. Světa plného pravidel.

Snažím se být nadčasový, být dokonalý (kdo ne). Co jsem za tu dobu zjistil? Držím se přesně několika pravidel, které jsem si kdysi stanovil a která dodržuji dodnes. Ale to, o co mi v tomto příspěvku jde, je asexualita. Mám pocit, že se v svém okolí stávám asexuálním (zde se zasmějte).

Bod 1) Nezačínat si (a nebo se alespoň snažit) s kamáradovou holkou. – Krásna myšlenka. Ale .. v podstatě všechny holky které znám, tak chodí s nějakým z mých kamáradů. V podstatě nic závratného, dokud se toto pravidlo nerozhodnete dodržovat důsledně. Pak to vyřazuje 93% zajímavých osob.

Bod 2) Nesnažit se rozvrátit vztah. Taky dost ideální představa, opět ztrací v realném světě svou podstatu – nechat cizí dobro nad své vlastní? Že váš kamarád/kamarádka někoho podvádí, vydává se za někoho, kým není? Sakra, nechte si odemne poradit a přenechte tenhle blábol filmům!

Bod 3) Opatrně se sdělováním pravidel. (Tak tohle jsem trochu tímto příspěvkem porušil, ale jako vše v mém světě je to čistě vypočítavá záležitost.)

Bod 4 a více – (viz bod 3)

Co z toho vyplývá? Buďte svině. Ano, vnímám sám sebe jako „dokonalého kamaráda“, ale jak zjišťuji, není to to, čím jsem chtěl ve výsledku být.

„Jerryku, mě se s tebou tak pěkně povídá, …“; jak mě ta věta občas mrzí. A vyřazuje.

Přidat komentář

0 Komentáře.

Přidat komentář


Upozornění - Můžete použít tytoHTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*